Uw voertuig in goede handen bij Auto Kraak

Apk-keuring en uitlaatservice in Wijckel

Of u nu uw auto wilt upgraden met nieuwe banden en een strakke uitlaat, of alleen langs wilt komen voor een apk-keuring: Auto Kraak klaart de klus. En altijd voor een scherpe prijs. Voor een snelle service vult u ons contactformulier in of belt u 0514 - 60 32 96.

Uitlaatservice van Auto Kraak

Klinkt uw auto opeens als een knetterende, opgevoerde brommer? Dan is waarschijnlijk uw uitlaat lek of kapot. Wij vervangen volledige uitlaten of alleen het onderdeel dat kapot is. Maak snel een afspraak voordat de politie u ook nog op de bon slingert vanwege geluidsoverlast.


Natuurlijk kunt u bij ons ook het uitlaatspruitstuk van uw auto laten vervangen voor die nog stoerdere look.

Neem contact op

Apk-keuringen bij Auto Kraak

Onze apk-keuringen voor personenauto’s en bestelbussen voldoen aan de wettelijk gestelde eisen binnen Europa. Wanneer uw auto onverhoopt niet door een keuring komt, informeren wij altijd op voorhand welke reparaties nodig zijn.

Om de kosten laag te houden, voeren wij ook reparaties uit met gebruikte onderdelen. Nieuw is namelijk niet altijd beter, wel altijd duurder. In overleg met u kiezen we altijd de beste oplossing.

Na onze keuring geven wij u advies wanneer u het beste terug kunt komen voor onderhoud aan bepaalde onderdelen. Uw rijplezier en veiligheid staan immers voorop.